RESTAURANT CAMELOT
Explozie de gusturi, avalanșă de arome, maraton de nutrienți
Orar Restaurant
- Luni - Vineri: 10:00 - 22:00
- Sâmbătă - Duminică: 10:00 - 23:00
Meniuri cu Pește
- Platouri specialitatea casei
- Pește proaspat, de captură
- Preparate a la carte
Restaurant a la carte – Preparate gustoase, mâncare adevărată!
Restaurant Oradea – Camelot Resort » Destinație fermecătoare, cu meniuri a la carte, unde specialitățile gastronomice din listă pot deveni tabloul perfect să încadreze orice zi și moment cu mese fabuloase, pregatite de mâinile pricepute ale bucătarilor.
Cele 3 săli rezervate servirii preparatelor poarta numele puternicului Arthur, delicatei Guinevere și neînfricatului Lancelot. Foarte sugestiv… Vei înțelege deja la prima ta întâlnire ”live”…
RESTAURANT ORADEA – Ce găsești la Camelot Resort?
Meniuri speciale cu preparate vegane și vegetariene – aviz doritorilor!
Preparate tradiționale românești / inspirate din bucătăria internațională
Meniuri tipice pe bază de carne și pește (pește produs de noi, crescut bio)
Gustări calde / reci (brânzeturi, ouă, mezeluri, pește, legume, leguminoase)
Restaurant închis, cu sistem de climatizare pentru sezonul cald și cel rece
Deserturi simple sau sofisticate, toate colorate și păcătos de gustoase
Posibilitate de servire a mesei 365 de zile pe an, cu sau fără rezervare prealabilă
Disponibilitate de servire a mesei pe terasă, în aer liber (pe sezon, alte ocazii)
Un locșor în care copiii sunt bine primiți, cu spații de joacă special create
Popas pentru oaspeții locali sau pentru cei care doar tranzitează zona
Organizare de mese festive și petreceri tematice (necesară rezervare)
Loc de întâlnire perfect pentru cinele romantice sau prânz / cină de afaceri
Meniuri a la Carte – Bucătăria românească și internațională
Mic dejun, prânz, cină
La micul dejun, se pot servi gustări calde și reci, acompaniate de gem și pâine de casă, minunății despre care e inutil să vorbim înainte să le încerci. Cât despre prânz și cina, ”vedete” rămân carnea și mai ales peștele (crap, șalău, păstrăv).Toate preparatele sunt gătite pe loc, la comandă, astfel ca pe masă să ajungă feluri de mâncare impecabile din toate punctele de vedere.
Specialitatea casei
Răsfoind lista cu meniuri a la carte, din prima, captează ”specialitățile”, destinate cui dorește o masă completă și consistentă. Platourile țărănești / asortate pot include diverse cărnuri și derivate, brânzeturi și legume. Iar pe lângă, din nou, peștele.Gătite sub variate forme, rețetele reușesc să pună în valoare caracteristicile ingredientului de bază, fără ca valorile nutriționale să aibă de suferit.
Gustări calde și reci
Diversitatea își face loc și printre gustări. Avem mâncare tradițională romaneasca și inspirată din bucătăria italiană. O rapidă trecere în revistă aduce în prim-plan mămăliga specific românească. Apoi, ciupercile, brânza de burduf și cașcavalul pane.Pe listă am făcut loc și salatelor. Feluri de mâncare unice, complete, diferă ca inspirație pentru rețete și ingrediente.
Supe și ciorbe
Spiritul tradițiilor locale se resimte și în înfățișarea captivantă a supelor și ciorbelor. Care provoacă fiecare celulă din corp cu aromele potrivite. Renumele restaurantelor mai depinde de aceste preparate. Insuccesul lor poate atrage insuccesul localului.La cerere, după cum ți-e gustul și obiceiul, supele și ciorbele de la Camelot pot avea însoțitori de seamă, precum ardeiul iute, smântâna și pâinea de casă.
Feluri de bază
Bogăția gastronomică se impune și peste felurile de bază, categorie ce propulsează orice restaurant bun. La Camelot, vizitatorii își găsesc locul și mâncarea preferată. Pot alege între preparate din pește, rețete culinare tradiționale / din bucătăria italiană.La mare căutare stau pastele și risotto, mâncare italiană foarte apreciată peste tot în lume, ce ar trebui să se regăsească în orice restaurant cu meniuri a la carte.
Garnituri și salate
Mare trecere au și legumele, de la ciupercile dietetice, până la prețiosul și hrănitorul cartof. Le însoțesc apoi sosurile speciale, ce probează papilele, punând la încercare toate simțurile.Vin din urmă, cu toată forța și salatele cu legume proaspete, de sezon, ca să completeze felurile de bază.
Preparate din pește
Naturalețea rețetelor își pune amprenta inclusiv asupra meniurilor pe bază de peste. Ingredientul secret este prospețimea, imposibil de substituit când se punctează pe calitate.Pentru ca specialitățile cu pește să fie și mai bine agreate, devenind bucuria cui le savurează, oferta include o amplă diversitate în privința garniturilor și a felurilor complementare (supe, aperitive, deserturi etc.).
Meniuri a la carte: Deserturi
Ca să-ți surprinzi gusturile cu cele mai minunate arome, fă un popas printre deserturi a la carte și elegante. Vei găsi propuneri simple, dar totodată sofisticate. Vei găsi delicii care combină ingrediente pe care poate nu le-ai încercat și care te fac să salivezi.Dar toate aceste rețete de prăjituri și înghetate ar rămane anonime fără o prezentare specială. Așa că, așteaptă-te la un adevărat spectacol de culoare și arome.
Produse de bar
Cine dorește să se energizeze la micul dejun (ori peste zi), o poate face cu cafeaua espresso, aromată amețitor. Pe lângă, mai stau pe poziție ceaiurile și diverse băuturi pe bază de cafea, caramel, lapte etc.Tabloul nu ar fi complet în absența răcoritoarelor care să potolească setea. Poți alege băuturi ale unor brand-uri de top, dar și limonade și fresh-uri din fructe proaspete.
Bere și băuturi alcoolice
Aici spectrul se diversifică și mai mult, așa încât să acopere o vastă paletă de ocazii. Oferta include majoritatea categoriilor de băuturi alcoolice populare printre consumatori, de la tăriile clasice, până la cele mai fine specialități.Doritorii se pot bucura chiar de bere la draft și de nume distinse, apreciate de cunoscători.
Cocktailuri cu / fără alcool
Pentru cine dorește să servească băuturi speciale, avem o listă cu cocktailuri, care îmbie și doar prin prezentare. Nume exotice ocupă sectorul preparatelor cu sau fără alcool, extraordinar puse în scenă cu ajutorul barmanilor.Ajunge să-ndrăznești să le comanzi și vei cunoaște culoarea unei adevarate revoluții de gusturi și culoare.
Meniuri a la carte: Lista cu vinuri
Eleganța restaurantului se reflectă și în șirul de vinuri ce încheie triumfal șiragul propunerilor noastre. Asocierea cu vinurile potrivite evidentiază cu mare clasă gusturile autentice și prospețimea preparatelor ce ies din bucătăria Camelotului.Pentru a te bucura de experiențe memorabile, pregătește-te de aventuri senzoriale neașteptate printre caracteristicile organoleptice ale produselor!