MOMENTE SPECIALE LA PISCINA EXTERIOARĂ

Trăiește vara cu mic, cu mare!

Orar piscină

Prețuri / Persoană

Momente speciale la piscină – Trăiește vara cu mic, cu mare!

Piscină Oradea la Camelot Resort » Pentru confort, relaxare și tolăneală în zilele caniculare. Cele 2 piscine exterioare, o apariție recentă pe scena Camelotului, stau pregătite să-și primească oaspeții mari și mici.

Cum oaspeții noștri au vârste de la 0 la 99 de ani (în sensul ca toata lumea e bine primită), alături de piscina mare a mai răsărit una mai mică, numai bună pentru prichindei. Să fie în pereche.

FACILITĂȚI & SERVICII

PISCINE ÎNCALZITE

Trecute recent printr-un minuțios proces de renovare, pe sezon, completează complexul cu zâmbete, voie buna și culoare. Și nu oricum, ci cu apă încălzită prin instalații cu panouri solare.

Cu o priveliște din care n-ai mai vrea să te desprinzi, devin înca o opțiune pentru cine e în căutare de confort și de activități în aer liber, altele decât în miezul centrelor urbane.

Devin și o modalitate să te revitalizezi și să-ți redescoperi energia odată cu sesiunile de înot și jocuri cu mingea.

În plin sezon, tabloul, pe de-a-ntregul, lasă loc și pentru momente în intimitate, și pentru petreceri cu o mare de distracție.

SOARE, BUCURIE, CULOARE

Cele 2 piscine exterioare sunt amplasate în zona adiacentă terasei Lancelot, într-un cadru rezervat și primitor, la fel ca întregul complex de agrement.

În jurul lor, ferme pe poziție stau zeci de șezlonguri accesorizate cu perne confortabile. De strajă stă o armată cu zeci de umbrele, ce nu ezită să-și dovedească aportul în întregirea peisajului adorabil.

Fiecare oaspete, după voie și placere, se poate odihni, bucura de compania celor dragi sau deschide calea altor prietenii.

Oricine poate servi băuturi răcoritoare sau alte specialități de la bar, precum și înghețate pregătite în restaurantul local.

Piscină Oradea – Camelot Resort, popasul tău din vară

E minunat să te tolănești pe șezlongurile confortabile, sub umbrele ce-ți răsplătesc popasul calmând arșița. Adu cu tine toată familia și gașca, să te bucuri de toate! Te așteptăm cu răcoreală și voioșie cât cuprinde!

Vino cu părinți, bunici, nepoți ori copilași! Cu partenerul de viață / de afaceri, cu colegii de școală / serviciu și cu cine mai vrei tu! Te așteptăm la Camelot Resort cât ține sezonul frumos, cu zile-ntregi de bronz și bălăceală!

Încă nu te-am convins? Contactează-ne cu încredere.

Traiește momente speciale la piscina Camelot Resort!

Piscina este deschisă. Vă așteptăm cu drag!