Previous slide
Next slide

BOTEZURI LA CAMELOT RESORT – Trăiește bucuria momentelor magice!

Sală de botezuri Oradea » Camelot Resort, o destinație pentru noul membru al familiei! Cu drag, îi urăm bun-venit pe lume și în viață!

Sărbatorește evenimentul cu o petrecere de pomină alături de familie și apropiați! Sărbătorește într-un ambient stilizat, proaspăt renovat, amenajat cu clasă, de care nu ai cum să nu te-ndrăgostești, și-n care-ți vei dori să revii!

Celebrează creștinarea copilașului tău într-un cadru retrâs și primitor, departe de aglomerația urbană și prăfuiala străzilor! Bucură-te de moment într-un ambient cu grijă decorat, pregătit să găzduiască o mare de râsete și veselie!

SALĂ DE BOTEZURI ORADEA – Un loc încărcat de emoții și iubire pentru micul suflețel!

Îți imaginezi o bucurie mai mare decât venirea pe lume a copilului tău? Marcheaz-o cu o petrecere pe măsura evenimentului!

Au fost ani de zile de așteptare, apoi alte 9 luni de emoții intense. Și de curând viața ta s-a schimbat. Familia s-a extins, iar căminul și vazduhul s-au umplut cu zâmbete, chicoteli și priviri inocente.

După o vreme ce urmează, oare, ce? Chiar ritualul creștinesc de primire a prenumelui. Și cum momentul trebuie să continue, după ceremonia de la biserică, te așteptăm să poposești la Camelot.

Structura noastră dispune de 3 spații diferite ca amplasament, amenajare și dimensiuni:

SALA ARTHUR

Restaurantul spațios, cu o capacitate de 200 de locuri, integral închis, în care eleganța-și spune cuvântul, poate găzdui evenimente în orice sezon.

SALONUL GUINEVERE

Sală luminoasă, cu accente romantice, cu o priveliște încântătoare spre lacul Camelot și împrejurimile resortului, este pregătită pentru 400 de invitați.

ZONA LANCELOT

Terasa compet deschisă, învecinată cu piscina, marginită de spații verzi și alei, stă pregătită de petreceri în sezonul cald cu până la 700 de persoane.

ORGANIZARE BOTEZ LA CAMELOT – Amintirile perfecte încep chiar aici!

Organizarea momentelor deosebite din viață sunt specialitatea noastră. La Camelot Resort vei putea gusta bucuria momentelor încărcate de magie și trăi clipe memorabile, printre cele mai frumoase și emoționante cu care te poți întâlni vreodată.

Putem fi alături de tine mai mult decât cu o locație. Cu răbdare și dedicație din partea întregului personal, te vom sprijini cu tot ce ține de organizarea botezului, mai precis cu:

Un ambient cald și ospitalier, organizat și amenajat pentru primirea și prezentarea copilașului tău;
Jocuri, jucării, flori și ornamente multicolore, pentru decorarea spațiilor ce găzduiesc petrecerea;
Preparate culinare din ingrediente atent selectate, agreate atât de cei mici, cât și de cei mari;
Invitați aleși pe sprânceană, pentru un plin de distracție, bucurie, împliniri și voie bună.

Ai hotărât sala de botez în care să sărbătorești momentul? Alege din timp data și locația! Numai așa vei avea parte de o petrecere de zile mari!

După dorințe, preferințe, sezon și număr de invitați, optează pentru una dintre cele 3 săli de evenimente! De restul ne vom ocupa noi! Tu doar mai îndrăznește să ne treci pragul și contactează-ne cu încredere pentru o rezervare sau o recomandare!

Așteptăm să-ți înveselim viața! Nu ezita, acordă momentului celebrarea pe care o merită!

Încă nu te-am convins?
Contactează-ne cu încredere!

Traiește momente speciale la piscina Camelot Resort!

Piscina este deschisă. Vă așteptăm cu drag!