Previous slide
Next slide

Camelot Resort: Relaxare la 360 de grade pentru toată familia!

Centru de relaxare lângă Oradea » La o aruncătură de băț de municipiu, la doar 5 minunte cu mașina de Aquapark Nimpheea. Nici mare, nici mică, aria rezervată timpului liber este abia o parte a complexului Camelot Resort.

Structura, family friendly, oferă o mulțime de oportunități doritorilor de recreere și distracție. Toți ”musafirii” noștri se pot bucura după bunul plac de activități outdoor și de momente frumoase alături de prieteni și de familie, cu mic, cu mare.

Centru de Relaxare Camelot Resort – Ofertă completă

Spațiu de joacă și agrement

Locul de joacă nou construit este destinat chicotelilor, veseliei, zâmbetelor inocente. Este un colțișor pentru prichindei năzdrăvani și părinți liniștiți.

Restaurant Oradea - Camelot Resort Oradea

Restaurant cu bar și terasă

Pentru momente în care poftești la meniuri a la carte, în care ai chef de rețete gătite cu pasiune, ca la mama acasă, restaurantul cu bar și terasă te așteaptă.

Loc de joaca Oradea Camelot Resort

Recreere cu supraveghetori

Deoarece ne gândim la liniștea celor mari și la siguranța celor mici, asigurăm supraveghere la locul de joacă, așa încât să culegem doar zâmbete.

Zonă pentru picnic

Pentru petrecerile la grătar în aer liber, avem filigorii de închiriat (mai mici, mai mari, în funcție de numărul doritorilor), cu frigidere, mese, șezlonguri.

Piscina Oradea Camelot Resort

Piscine pentru adulți și copii

Aria cu piscine, străjuită de zona Lancelot, rămane un colț exclusiv, unde te poți bălăci sub arșița verii sau relaxa pe șezlong cu un cocktail în mână.

Activități de pescuit

Lacul Camelot devine și o destinație rezervată pescarilor amatori și sportivi înarmați cu undițe, lansete, minciog și cât mai multă răbdare.

Locație de poveste

Pentru cine locuiește în Oradea / în împrejurimi sau tranzitează zona și visează la o locație de poveste sau doar ar vrea să se desprindă de rutină

Activități în aer liber

Pentru cine alege municipiul ca destinație de weekend / vacanță, pentru cei ale căror gânduri zboară la activități în aer liber într-un loc superb

Evadare din rutină

Pentru cine tranzitează E60 / DN1 și caută o oază de distracție și relax, îmbrățișată de natură, într-o zonă liniștită, ferită de zgomote și poluare

PISCINĂ

De ai chef de soare, de zâmbete și voie bună, trăiește-ți vara la Camelot Resort! Aici prinzi culoare și te răcorești, simți adierea, te odihnesti și socializezi.

PESCUIT

Când vrei să te bucuri de hobby-ul preferat și de exemplare fabuloase, crescute natural, hai la Camelot să vezi ce minunății poti prinde doar cu o undiță și momeală!

LOC DE JOACĂ

De cauți un centru de relaxare Oradea, cu restaurant și parc de distracții pentru toată familia, unde-i loc doar de zâmbete și soare, te așteptăm la Camelot Resort!

Încă nu te-am convins?
Contactează-ne cu încredere!

Traiește momente speciale la piscina Camelot Resort!

Piscina este deschisă. Vă așteptăm cu drag!