Previous slide
Next slide

Bucură-te de frumusețea evenimentelor tale în natură, lângă lac!

Momentele importante din viața ta merită sărbătorite printr-un eveniment unic, într-un cadru de poveste, în mijlocul naturii.

Indiferent de tipul evenimentului sau de tematica pe care o alegi să te reprezinte, împreună vom găsi cele mai potrivite elemente, până la cele mai mici detalii, pentru a-ți personaliza evenimentul.

Camelot Resort, amplasat la marginea lacului, în apropiere de Oradea, dar departe de zgomotul și poluarea urbane, într-un veritabil colțișor de rai, îți oferă 2 saloane de evenimente – sala Arthur și Salonul Guinevere și o terasă acoperită, – zona Lancelot – perfectă pentru petreceri în aer liber.

SALĂ DE EVENIMENTE ORADEA – Locul unde momentele unice devin cu adevărat speciale

CAMELOT RESORT este locația ideală pentru organizarea oricărui eveniment important și special din viața ta! Indiferent de tipul petrecerii, aici gasești tot ce ai nevoie pentru organizarea celor mai unice evenimente private, business sau corporate.

Fie că este vorba despre o nuntă, un botez, o aniversare sau un spectacol, echipa Camelot Resort îți stă la dispoziție! Ai 2 variante de saloane și o terasă acoperită, în mijlocul naturii, pe malul lacului. Pe care îl alegi?

SALA ARTHUR

Sala Arthur – Ambient rafinat și spațios, ”condimentat” cu arome îmbietoare de aer proaspăt și miresme de verdeață, ce provoacă trupul și mintea.

Restaurant de inspirație tradițională, amplasat în interior, potrivit pentru recepții de nuntă restrânse, poate găzdui evenimente cu maxim 200 de persoane.

SALONUL GUINEVERE

Salonul Guinevere – Priveliște spectaculoasă spre lac, unde decorurile se întrepătrund cu mediul înconjurător, într-o potrivire cromatică desăvârșită.

Ambientul delicat, cu decoruri sofisticate, construit pe malul lacului Camelot, răsfață privitorii cu o panoramă fascinantă, bucurând până la 400 de invitați.

ZONA LANCELOT

Zona Lancelot – O oază de verdeață, de energie, de prospețime, ferită de priviri indiscrete, într-o realitate adorabilă, de care nu mai vrei să te desprinzi.

Terasa acoperită de inspirație medievală, construită din lemn masiv, oferă spațiu pentru 120 de persoane, iar întreaga arie poate primi până la 700 de invitați.

Încă nu te-am convins? Contactează-ne cu încredere!

Traiește momente speciale la piscina Camelot Resort!

Piscina este deschisă. Vă așteptăm cu drag!