Previous slide
Next slide

La CAMELOT RESORT, petrecerile sunt pline de distracție!

ZI DE NAȘTERE 

Plănuiești o petrecere specială de ziua ta de naștere? Înainte de toate, vei avea nevoie să alegi locația perfectă pentru tine și prietenii tăi.

ZI ONOMASTICĂ

Sărbătorește-ți ziua numelui cu o petrecere pe cinste alături de cei dragi! Bucură-te de natură și de atmosfera intimă de la Camelot Resort.

ANIVERSĂRI

Pentru toate aniversările speciale din viața ta, Camelot Resort este locul care-ți va transforma ziua într-un moment unic pentru tine și invitații tăi

MAJORAT

Ia-ți prietenii și vino să-ți sărbătorești majoratul la Camelot Resort! Vor avea parte de una dintre cele mai cool petreceri, într-un decor de vis.

BANCHET DE ABSOLVIRE

Încununează anii de liceu cu o petrecere pe măsură, în mijlocul naturii. Veți avea parte de un bal plin de emoție și amintiri, într-un loc magic.

REUNIUNE DE CLASĂ

Reîntâlnirea cu foștii colegi este un moment încărcat de emoție, ce merită sărbătorit pe măsură. Haideți în inima naturii, să rememorați clipele frumoase trăite împreună!

PETRECERE PENTRU COPII

Aniversează ziua micuților tăi într-un loc magic, unde distracția se află pe primul loc! Oferă-le celor mici amintiri de neuitat la Camelot Resort.

PETRECEREA BURLĂCIȚELOR

Nunta prietenei voastre bate la ușă? Ce altă modalitate mai bună de a sărbători și de a vă relaxa înainte de marele eveniment, decât o petrecere a burlăcițelor?

SALĂ DE EVENIMENTE PRIVATE ORADEA – Locul unde în realitate petrecerile sunt de vis

Într-o ambianță încântătoare, în compania cântărilor, bucatelor alese și invitaților, protagonistă rămâne totdeauna dragostea. Sărbătorim și promovăm iubirea în toate formele și manifestările sale. Zglobie, sprințară, nebunatică, dar mereu unică și atât de pură și perfectă în imperfecțiunea ei… Sau cum altfel ar putea fi…?

Și pentru că uneori basmele există, imaginează-ți o nuntă de poveste cu all-inclusive, cu decorațiuni armonios concepute, în stiluri ce nu ies vreodată din modă: medieval, clasic, rustic, elegant, boem, modern, retro sau romantic.

SALA ARTHUR

Sala Arthur – Ambient rafinat și spațios, ”condimentat” cu arome îmbietoare de aer proaspăt și miresme de verdeață, ce provoacă trupul și mintea.

Restaurant de inspirație tradițională, amplasat în interior, potrivit pentru recepții de nuntă restrânse, poate găzdui evenimente cu maxim 200 de persoane.

SALONUL GUINEVERE

Salonul Guinevere – Priveliște spectaculoasă spre lac, unde decorurile se întrepătrund cu mediul înconjurător, într-o potrivire cromatică desăvârșită.

Ambientul delicat, cu decoruri sofisticate, construit pe malul lacului Camelot, răsfață privitorii cu o panoramă fascinantă, bucurând până la 400 de invitați.

ZONA LANCELOT

Zona Lancelot – O oază de verdeață, de energie, de prospețime, ferită de priviri indiscrete, într-o realitate adorabilă, de care nu mai vrei să te desprinzi.

Terasa acoperită de inspirație medievală, construită din lemn masiv, oferă spațiu pentru 120 de persoane, iar întreaga arie poate primi până la 700 de invitați.

Încă nu te-am convins? Contactează-ne cu încredere!

Traiește momente speciale la piscina Camelot Resort!

Piscina este deschisă. Vă așteptăm cu drag!