De ce o cina romantica la restaurant poate fi cadoul perfect de Dragobete?

O cina romantica la restaurant poate face minuni in viata de cuplu. Mai ales acum, cand Valentinul romanesc sau Dragobetele pandeste de dupa usa.

Nici bine n-au trecut Sarbatorile si Revelionul, ca hop, colea, sta in asteptare Ziua Indragostitilor. De fapt, stau zilele in care iubirea e la mare cautare, Valentine’ Day si Dragobete.

Fiecare ocazie in felul sau poate fi un mega motiv sa-ti surprinzi jumatatea. Si, de ce nu, poate deveni un prilej sa primesti in dar o atentie, o declaratie de iubire, o sticla de vin bun, o bijuterie si mai ales o seara in 2 intr-o atmosfera care imbie cu mintea spre visare si sentimente.

Motive pentru care o cina romantica la restaurant devine cadoul perfect

Tineri si mai putin tineri, ursuzi si insensibili, nepasatori si singuratici, oamenii cu greu raman indiferenti in fata unor gesturi emotionante, venite sincer, din suflet, fara vreo intentie nasoala ”undercover”.

Un gest emotionant poate fi si invitatia la o cina romantica la restaurant. Ideea se dovedeste perfecta daca ai de gand sa te apropii de cineva pe care simpatizezi in secret, lasand faptele sa vorbeasca.

Dar nu e acesta singurul pretext pentru care o seara in 2 are toate sansele sa se transforme in cadoul perfect de Dragobete si cand mai vrei tu.

In sfarsit, te simti special(a)

cuplu special de ziua indragostitilor
Foto: www.goodfon.com

Din rutina zilnica a ambelor sexe fac parte si activitatile casnice. Vrei nu vrei, trebuie sa-ti faci timp pentru bucatarit, ingrijit copii, spalat, curatenie si alte treburi de gospodina.

Dar intr-o zi speciala asa cum e Dragobetele, simti si tu nevoia sa pui rutina in ”stand by” si sa nu te mai gandesti la nimic altceva decat la moment in sine.

Esti doar tu cu EL / EA

cina romantica la restaurant - tu cu jumatatea
Foto: www.ilgiornaledelcibo.it

De obicei, in relatia de cuplu, atunci cand exista una, mereu exista ”intrusi”. Parintii, copiii, fratii, vecinii, prietenii. Exista intrusi si cand ai o viata mizera de single.

Sa fim realisti. Oricat de mult iti place interactiunea cu ceilalti, in unele momente ai nevoie de putina intimitate in care sa fii doar TU cu jumatatea.

Ai placerea sa te serveasca altii

servire la restaurant
Foto: www.bigseventravel.com

De cate ori nu ti s-a intamplat sa nu ai chef ori sa nu te simti in stare sa gatesti? Sau ti s-a acrit de aceleasi preparate. Vrei si tu o delicatesa, ceva pe masura zilei de Dragobete.

Cu o cina romantica la restaurant, nu te preocupi de aranjarea mesei, de servirea felurilor de mancare, de mirosuri de prajeli care arunca in aer senzualitatea si amorul.

Te poti rasfata cat vrei

Dupa ce, intr-un final, iei minunata si desteapta decizie sa-ti sarbatoresti iubirea la restaurant, lumea toata e a ta. Desigur, in limita generozitatii fondurilor de pe card.

Intre aperitive si deserturi, intre vinuri, racoritoare si alte categorii din meniul a la carte, exista o multime de optiuni cu care iti poti alinta gusturile si incalzi spiritele.

Primesti / daruiesti experiente

Indiferent de prilej, oamenii obisnuiesc sa ofere in dar obiecte, dar mai putin momente. Ca e mai la-ndemana probabil un parfum costisitor sau o cravata frumos ambalata.

Nu e nimic gresit in a darui obiecte. Dar incepe sa devina o rutina pachetelul cu surpriza inauntru, care, de multe ori, lipsita de utilitate, sfarseste in coltul unui sertar.

Pe cand momente… Momentele le traiesti. Le simti intens si te bucuri de ele cu toata fiinta. Apoi, dupa ce trec, le cuibaresti in memorie si le accesezi de cate ori ti-e dor de fericire.

Unde poti sa planifici o cina romantica la restaurant?

cina romantica la restaurant Camelot
Camelot Resort, intrarea principala

Buna intrebarea… Pentru cine nu stie, seara poate incepe si se poate incheia la Camelot, in restaurantul sau in hotelul complexului.

Cum vremea e cea pe care o stii, iti poti declara iubirea si sarbatori relatia in doar 2 dintre cele 3 sali de evenimente care compun complexul:

Restaurantul Arthur – Este partea complet inchisa, cu acces direct din strada (intrarea principala). Aici se afla barul si asigura legatura cu etajul superior si totodata cu zona de cazare si camerele hotelului.

Salonul Guinevere – Este sala luminoasa si spatioasa, imprejmuita de ferestre (detasabile cand contextul impune), care se infatiseaza gratioasa si totodata impunatoare pe malul lacului.

Aria Lancelot, in caz ca te intrebai ce sfarsit a capatat, e deschisa doar pe sezon. Insa de prin lunile mai-iunie, poate gazdui toate intalnirile romantice, cinele de afaceri si evenimentele la care se gandeste cineva.

Foto: www.thebutlercollegian.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Traiește momente speciale la piscina Camelot Resort!

Piscina este deschisă. Vă așteptăm cu drag!