Nunta perfecta pas cu pas – Ce trebuie sa stii inainte sa stabilesti locul pentru petrecerea din ”ziua cea mare”?

camelot-resort

Te-a placut, te-a cerut, ce-ti ramane de facut? Desigur, alege sala de nunta!

Una dintre chestiunile cele mai delicate in organizarea nuntii se refera la localizare. Si cum posibilitatile sunt nenumarate, cum ar spune cineva, ”cata frunza, cata iarba”, acest indrumator vine tocmai la fix.

Cum alegi sala de nunta potrivita in cativa pasi?

O decizie dificila aduce in prim-plan punctul in care se va desfasura petrecerea din ziua cand ai rostit clar si raspicat ”DA!”. Insa alegerea locatiei depinde de mai multe variabile:

 • Buget disponibil;
 • Numarul invitatilor;
 • Preferinte culinare;
 • Stilul mirilor etc.

Pentru a-ti simplifica misiunea, iata cateva sugestii, astfel incat ziua nuntii sa devina cea mai frumoasa din viata ta!

Pasul 1: Cauta cu mult timp inainte!

Dupa ce impreuna cu jumatatea ta ai hotarat data, dupa ce ai intocmit o lista cu numarul aproximativ de invitati, incepe cercetarile.

Pentru unele sali se fac rezervari si cu 2 ani inainte, asa ca nu mai pierde timpul. Nu este nevoie s-o pornesti din usa-n usa cu harta in mana. Internetul vine in salvarea ta, ajutandu-te sa identifici cateva locatii interesante.

Totusi, nu te multumi cu ce-ti afiseaza mediul online…

Pasul 2: Fa-ti timp si pentru o vizita ”live”!

Indiferent de pretentii, de tipul locatiei (restaurant, agroturism, in aer liber, in cort, sala de evenimente), nu lasa aparentele sa te orbeasca.

Simpla sau somptuoasa, sala de nunta se poate prezenta diferit odata vizitata. Actioneaza cu prudenta si n-o alege doar pentru frumusete. De aproape, pe langa plusuri, poti descoperi si o multime de minusuri.

Pasul 3: Analizeaza lucrurile la fata locului!

Programeaza o vizita si solicita informatii despre variate aspecte:

 • Numar de locuri – Conteaza sa dispui de un spatiu cat mai incapator, dar fara ca invitatii sa ramana rasfirati;
 • Amenajare – Afla daca se asigura servicii de amenajare si decoratiunile, daca design-ul propus este compatibil cu stilul tau;
 • Sistem de sonorizare – Muzica constituie o piesa esentiala a puzzle-ului. Insa probabil ca trebuie sa-ti procuri echipamentele si formatia / DJ-ul;
 • Spatiu extern – Vezi daca imprejurimile sunt dotate cu gradini si spatii verzi, utile fie si numai pentru traditionala sedinta foto;
 • Structura – Daca ai invitati din alte zone, intreaba daca unitatea pune la dispozitie camere de inchiriat;
 • Locuri de parcare – Cum parcarea creeaza probleme oriunde, este important sa existe o parcare privata etc.

Pasul 4: Testeaza cateva variante de meniu!

Desi e greu sa impaci toate gusturile si sa le inchizi gura degustatorilor, totul e posibil cu variante de bufet suedez, cu feluri cat mai diversificate etc.

Gusta fiecare preparat pe care-l doresti la nunta ta. In plus, intreaba daca ti se asigura:

 • Pregatirea dulciurilor, torturilor, preparatelor speciale, ca de exemplu pentru invitatii cu anumite exigente alimentare (cu intolerante si alergii, vegetarieni / vegani);
 • Furnizarea bauturilor (de la apa, pana la tarii si specialitati fine) sau trebuie sa ti le procuri si sa le aduci chiar tu.

Recomandari

Daca ne consideri compatibili cu ceea ce-ti doresti de la o sala de nunta, te asteptam cu oferte interesante pentru cea mai frumoasa zi din viata ta!

Vrei relaxare intr-un cadru natural si servicii personalizate! Avem!

In plus, te poti bucura de un ambient particular, in care te vei simti ca la curtea Regelui Arthur! Crezi ca e suficient pentru o prima impresie?

In speranta ca ti-au fost mai mult decat utile sfaturile noastre, te invitam sa ne urmaresti postarile!

Te vom surprinde cu numeroase ”chestiute” vis-a-vis de tot ce inseamna momente speciale si ocazii: nunti, majorate, botezuri, aniversari, petreceri corporate etc.!

Si, mai ales, te provocam sa incerci si un alt soi de organizare intr-una dintre cele 3 sali de evenimente Camelot Resort!

Dar pana atunci, iti dam intalnire cu ARTHUR, GUINEVERE si LANCELOT! Unde? In urmatorul articol!

Pe curand, cititorule….

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Traiește momente speciale la piscina Camelot Resort!

Piscina este deschisă. Vă așteptăm cu drag!