Prima intalnire cu Arthur, Guinevere si Lancelot, doar La Camelot Resort

camelot-resort

Bine te-am regasit, cititorule, tu, cel care, din motive stiute (sau mai putin), cauta de zor o sala de evenimente. Sau cum altfel ai fi aterizat pe pagina noastra de blog?

Intamplator ori nu, norocul tau ca ne-ai gasit. Pentru ca de ne ”saltai” pozitia de pe Sf. Google, aveai parte de o mare si grea pierdere… printre altele vorbind…

Nu stim de unde vii, unde domiciliezi, pe unde tranzitezi sau iti faci veacul. Insa stim in mod cert care poate fi urmatoarea potentiala destinatie. Fie ca alegi formatul online, adica site-ul camelotresort.ro, fie ca poposesti la poarta, Camelot scrie pe ea.

La Camelot, prima intalnire cu o sala de evenimente unica

Prin locul acest-ai trecut,

Cu gasca din zari, de departe,

Ramas-ai la chefuri pierdut,

Cu gandul la fiece noapte.

Drumul e lung, dar nici chiar asa,

Usor ajungi, numai de ai vrea,

Te fastacesti si inca mai speri,

La noi sa mai vii, in cateva seri.

Dar zi ca nu-i asa! Sau pe-aproape…

Dinspre Oradea de ajungi sau dinspre Cluj, tot pe E60 (DN1), nu are cum sa-ti scape indicatorul cu sageata spre ”Camelot”.

O fi el traficul infernal prin zona, dar cu un GPS de bun simt, pe oriunde ratacesti, e greu sa ratezi cararea… In fine… N-are cum sa-ti scape intersectia din Osorhei ce te poarta de pe DN1 spre Fughiu.

Insa nu e despre ruta ca intentionam sa-ti vorbim, ci despre ”sosire”. Chiar de se spune ca uneori e mai importanta calatoria decat destinatia… Totusi, nu si acum.

Asta daca la relaxare, petreceri, ocazii de sarbatorit, cine romantice, banchete si aniversari ti-e gandul.

Sa revenim, asadar, la ”oile” noastre. Si la locul ce-a renascut in ultimul an cat altele-n 10 ani mari si lati… La propriu…

Care s-a ”modelat” si transformat, dar nu dupa tipare obisnuite.

Care a avut curajul sa devina o sala de evenimente unica.

Spectaculoasa de la fiecare piatra ori zugraveala ce ”tabaceste” sau orneaza cele 3 cai de acces in incinta. Si impresionanta pana in oglinda tremuranda a lacului. Cucernica pana in fosnetul frunzelor parasite de viata si pana in varful sapunierelor de la toaleta.

Care a indraznit sa capteze observatorii si trecatorii prin design si amenajari doldora de stil, pline de semnificatie, charm si prestigiu. Si sa-i preschimbe in clienti… razleti, fugari, ocazionali sau permanenti, multumiti, grozav de multumiti, extaziati, cuceriti.

”Renastere” ce l-a transformat intr-un obiectiv de interes pe harta salilor de evenimente din Oradea si din imprejurimi.

Dragoste la prima vedere: Arthur, Guinevere sau Lancelot?

N-or fi ele medievale prin nastere, nici de la Curtea Regelui Arthur nu sunt. Insa fara urma de indoiala, nu duc lipsa de inspiratie. Nici de calitati… Ca le au cu duiumul si cu carul.

Fiecare sala de evenimente (caci ele sunt ”protagoniste”) a fost gandita dupa chipul si asemanarea purtatorului de nume ce si-a dus existenta taman in vremuri indepartate.

Dar sa le luam pe rand. Adica-n ordine, asa cum se infatiseaza ele vizitatorilor care pasesc pe poarta centrala.

Si sa nu mai zabovim, ci sa te introducem in atmosfera, printre stiluri arhitecturale deosebite, spectaculoase pentru cum au fost gandite, imbinate, personalizate:

Sala Arthur – Eleganta si intimitate in 200 de locuri

Prima la ”apel” e sala Arthur, restaurantul principal, de pe ale carui ferestre se intrezaresc in departare aleile, cu foisorul si salciile ce imprejmuiesc lacul. Spatiu complet inchis, nu duce lipsa de racoare in vremuri toride, nici de o binevoitoare caldurica pe timpuri vitrege.

Salon Guinevere – Gingasie si prospetime in 400 de locuri

Urmatoarea pe lista se prezinta Guinevere, delicata, gratioasa si patrunzatoare, inmiresmata cu parfum de verdeata proaspata. In caz ca nu stii, este salonul grandios ce margineste cladirea principala, infatisandu-si iscoditor chipul spre panza lacului Camelot.

Lancelot Area – Sobrietate si prestanta in 120 de locuri, pana la 700

Ultima, dar nu cea de pe urma, este Lancelot Area. Cu care merita sa-ti dai intalnire in sezonul prilenic petrecerilor in aer liber. Ridicata in vecinatatea piscinei, isi oglindeste cu somptuozitate tinuta solemna data de mobilierul rustic, sculptat in lemn masiv.

Te-am convins?

Nu-i asa ca deja ti-e pofta ”rau” sa te dichisesti, sa-ti scoti de la naftalina hainele cele bune si sa apuci drumul Camelotului?

Ar fi pacat sa ruinam surpriza dezvaluind chiar totul despre sali, ambiente si mediu inconjurator. Despre oaza de liniste, invaluita de un cadru de poveste, imbratisata de farmecul miresmelor de vegetatie necontaminata.

Iti lasam tie placerea aventurii si descoperirii serviciilor, preparatelor culinare, in special a celor pe baza de peste autohton crescut cu hrana bio.

Si de oriunde vii, merita sa te abati din drumul tau. Sau sa te indrepti spre destinatia perfecta pentru orice eveniment si ocazie din viata!

Pentru orice nelamurire ai, foloseste datele de contact! Si-ti vom raspunde cu promptitudine si binevointa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Traiește momente speciale la piscina Camelot Resort!

Piscina este deschisă. Vă așteptăm cu drag!